a b

Battlefield V - elég komolyan megdobja az fps-t a ray tracinget használóknál az új frissítés

|

Bizonyára viszonylag kevesen játszanak RTX 2080Ti-vel, de ők nagyon örülhetnek most.

Egyelőre még mindig kevesek kiváltsága egy RTX-es kártya, egy 2080 Ti ráadásul olyan 440 ezer forint környékén kapható épp itthon. Szerencsére 2070-et már 200 ezer körül lehet zsákolni, de azzal meg nem teljes az élmény.

Mindenesetre akinek gépében a jelenlegi csúcsmodell dorombol, annak a legújabb, 417.22-es Game Ready driver, valamint a mára tervezett, de az utolsó pillanatban elhalasztott Battlefield V Chapter 1: Overture frissítés telepítése után egy kicsit még boldogabb lehet az élete. Az Nvidia a DICE-szal és az EA-vel szoros együttműködésben dolgozva tette lehetővé, hogy a Battlefield V-ben az RTX 2080 Ti-t használóknál 1440p-s felbontás és Ultra szintű Ray Tracing mellett az eddigi ~30 fps helyett ~60-nal fusson a játék. Szintén 60 fps-t érhetnek el az 1440p-vel és Medium Ray Tracinggel játszó, RTX 2080-nal rendelkező játékosok, és azok is, akik egy RTX 2070-et vettek, és megelégszenek az 1080p-vel és a Medium Ray Tracinggel. Azt írják, általánosságban 50%-os az ugrás.

Ha megérkezett a frissítés, és a legújabb kártyák egyikével rendelkeztek, írjátok meg, ti mit tapasztaltok! Addig is telepítsétek a 417.22-t a GeForce Experience-ből vagy az Nvidia oldaláról, a World of Warcrafton és a Just Cause 4-en is segít.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.progamestar.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.