a b

Itt a gamer kesztyű, amitől jobb játékos leszel

|

Már a szükséges támogatási összeg négyszerese gyűlt össze rá Kickstarteren.

Egy csomó kiegészítő létezik már, ami azt ígéri, jobb játékossá tesz minket, vagy legalábbis kényelmesebbé varázsolja a hosszabb meneteket is.

A Flashe Gaming Glove célja egyrészt a sérülések megakadályozása (az egyik League of Legends-es profinak emiatt kellett abbahagynia a játékot), másrészt a teljesítmény javítása. A kompressziós karharisnya jobb vérkeringést garantál, viselése közben kevésbé terhelődnek az izmaink. A készítők arra is figyeltek, hogy az alkarunk ne súrlódjon az asztalon vagy az egérpadon, ebben egy teflon cucc segít. A kesztyű továbbá megemeli egy kicsit a csuklónkat, hogy megfelelő szögben álljon.

Aki csak a harisnyát szeretné, 226 svéd koronának megfelelő összegért megkapja, az egész szett pedig 532 svéd koronába, nagyjából 17000 forintba kerül kedvezményesen, a végleges árhoz képest 35%-kal olcsóbban. Egyedi harisnyával picit drágább. További infókat a fenti linken találtok.

Használnátok ilyet?


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.progamestar.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.